Dart

Den ultimate dartopplevelsen får du hos Narvik Bowling og Lekeland AS

Lekeland Kontakt oss

Moderne og autentisk dart

Klar for en kveld med spenning og treffsikker moro? Våre nye dartskiver er her for å gi deg og dine en opplevelse utenom det vanlige. Her kombinerer vi det tradisjonelle dartspillet med en vri av teknologi, slik at du kan konsentrere deg om å ha det gøy og treffe blink!

Aldersgrense 16 år

Uansett om du er en dartveteran eller en spirende nybegynner, passer våre skiver perfekt for en engasjerende og morsom opplevelse. Og med automatisk poengtelling slipper du å bekymre deg for kalkulasjoner - mer tid til moro! Vi ønsker alle over 16 år velkommen til å prøve seg på dart hos oss, og sikrer et trygt miljø for alle våre gjester.

Kom og spill dart!

Gjør deg klar for en kveld med pil og blink! Vårt utvalg av spill sikrer at det alltid er nye utfordringer og mye moro å se frem til. Samle vennegjengen, familien, eller utfordre kollegaene – det er tid for å finne ut hvem som er mesteren av dart!

Er du klar for en runde dart?

Ikke nøl med å bestille din neste dartopplevelse hos oss. Enten det er for en vennegjeng ute på moro eller en familieaktivitet, har vi det du trenger for et minneverdig og morsomt besøk.